Weer naar school Ondersteuning voor leerkrachten en ouders

Weer naar school basisonderwijs - malmberg leerroutes

Adviezen voor goed onderwijs

Kinderen gaan vanaf 8 juni weer volledig naar school! Malmberg ondersteunt je op zowel pedagogisch als didactisch vlak.

Pedagogisch

In samenwerking met Bureau ICE bieden we een handige toolkit aan waarmee je in kaart brengt hoe het met de kinderen gaat op sociaal-emotioneel vlak. Ook is er lesmateriaal beschikbaar om met de kinderen in gesprek te gaan over de gevolgen van corona voor hen en hun omgeving.

Didactisch

Per kernvak geven we adviezen om de onderwijsbehoeften van de kinderen vast te stellen en leggen we uit hoe je hier met de methode op inspeelt. Ook hebben we (verkorte) leerroutes voor je uitgewerkt om zo efficiënt en effectief mogelijk het onderwijs op school te vervolgen.

In plaats van de pdf’s en bladerboeken die eerder op deze site beschikbaar waren, kun je nu weer gebruikmaken van de boeken op school of de software. Alle software bij de methode die je gebruikt, is nog tot het einde van dit schooljaar beschikbaar, op school en thuis.

Webinar: Kansen van het afstandsonderwijs

Nu de basisscholen weer volledig open zijn, is het tijd voor reflectie. Op 10 juni neemt Malmberg graag de eerste uitkomsten van het afstandsonderwijs met je door in een webinar. Meld je aan.

Nieuw lesmateriaal

We vullen deze site regelmatig aan met nieuw materiaal.

Het beste van Onderwijs van Morgen en Juf & Meester